top - وبسایت دکتر امیر مرتضی سعیدی

موزهای هسته دار، پرتقال های بی هسته!

دوشنبه 91/3/8
1:50 صبح
amirsaeedi

دانستنی ها | موزهای هسته دار، پرتقال های بی هسته! میوه های نوبر این روزها به خاطر قیمت بالایشان سر و صدا به پا کرده اند، اما شاید بد نباشد که بدانید این نوبرهای زودرس، نه تنها برای اقتصاد خانواده تهدید به حساب می آیند، بلکه ممکن است سلامت خانواده شما را هم تهدید کنند!
 

استفاده از هورمون ها و مواد شیمیایی در پرورش میوه باعث می شود میوه ها ظاهر بهتری پیدا کنند، درشت تر و آبدارتر شوند و زودتر از زمان طبیعی شان به بازار برسند. همه این ها یک معنا دارد: مشتری بیشتر، قیمت بالاتر و سود اقتصادی بیشتر. این میوه ها با کمی دستکاری هورمونی، می توانند آنقدر بزرگ شوند که رکورد گینس را هم ثبت کنند. مثل خیار 2 متری که دو سال قبل رکورددار گینس شد یا سیب زمینی 11 کیلویی که در سال 2006 برای پرورش دهنده اش رکوردزنی کرد.

اما حتی اگر میوه ها رکورد شکن هم نشوند، رشد سریع آنها کمک می کند تا یک فصل زودتر به بازار برسند و به خاطر نوبر بودن، قیمت های نجومی پیدا کنند و سود چشمگیری را به جیب پرورش دهنده شان بریزند. اما صرف نظر از همه این ها، میوه های هورمونی طعم اصلی خود را ندارند و در رقابت با میوه های ارگانیک حرفی برای گفتن نخواهند داشت. آنها به سرعت تغییر رنگ می دهند و بافت و عطرشان از بین می رود.

موزهای هسته دار، پرتقال های بی هسته!

به گزاش ایسنا، این میوه های آبکی و بی مزه، یک ایراد جدی دیگر هم دارند و آن خطری است که برای سلامتی محسوب می شوند. هورمون های کشاورزی، می تواند باعث تغییر ترکیبات میوه شده و تعادل هورمونی بدن افراد را به هم بزند. در نتیجه، بیماری های هورمونی و مشکلاتی مثل چاقی را به وجود می آورند. دلیلش هم آن است که وقتی میوه با کمک هورمون و یا گازهای خاص زودتر از حد طبیعی می رسد، حامل هورمون هایی است که می توانند سوخت و ساز بدن را تغییر داده و در جذب چربی ها مشکل به وجود آورند. در نتیجه شما حتی با رعایت رژیمی پر از میوه ها و سبزیجات هم چاق می شوید و بافت های چربی در بدن تان انباشته می شود.

علاوه بر این، استفاده زیاد و طولانی مدت از هورمون ها، کودها و گازهای شیمیایی، باعث می شود عناصر کمیابی مثل روی، آهن، مس و منگنز در میوه ها به حداقل برسند و میوه خواص اصلی اش را از دست بدهد. کوچک بودن فضای گلخانه ها هم مزید بر علت می شود تا نور خورشید به طور مستقیم به محصولات گلخانه ای نتابد و محصولات با کمبود ویتامین «ث» و سایر مواد مغذی ها رو به رو شوند. بعضی از این میوه ها، ژن های تغییر شکل یافته ای دارند که ممکن است باکتری های موجود در روده را تغییر دهند و بدن را نسبت به آنتی بیوتیک ها مقاوم کنند. حتی بعضی محققان معتقدند مصرف بی رویه هورمون ها و کودهای شیمیایی می تواند با افزایش میزان نیترات خاک، باعث بروز سرطان معده شود؛ سرطانی که این روزها به شدت در دنیا شیوع پیدا کرده است.

البته به کارگیری کمک کننده ها در پرورش گیاهان فقط به خاطر کسب درآمد بیشتر نیست. افزایش بی رویه جمعیت نیاز به مواد غذایی را بیشتر می کند و در نتیجه چاره ای جز روی آوردن به بیوتکنولوژی کشاورزی و تولید محصولات دستکاری شده برای افزایش میزان تولید نمی ماند.

موزهایی که هسته دارند!

تا صد سال پیش هیچ کس فکر نمی کرد که هندوانه می تواند شبیه یک مکعب باشد و سیب ها به جز پوست، گوشت قرمز رنگ هم داشته باشند. اما حالا می توانید در خانه تان بنشینید و به یک کشاورز سفارش خیار صورتی رنگ بدهید و منتظر باشید با دستکاری های ژنتیکی، میوه مورد علاقه تان تولید شود!

بیوتکنولوژی در دنیای کشاورزی، تغییرات بزرگی ایجاد کرده است. میوه های با کیفیت تر، متنوع تر و محصولات بیشتر، مهم ترین دستاوردی است که از ترکیب علم ژنتیک با کشاورزی به دست آمده است.

شاید برایتان عجیب باشد اگر بدانید موزها در گذشته هسته داشته اند و کشاورزان با دستکاری و اصلاح ژنتیکی آنها، هسته را از بذرشان حذف کرده اند! البته موزهای وحشی که در مناطق آفریقایی می روید، هنوز پر از هسته های ریز و درشت هستند اما چون این هسته ها شکل ظاهری میوه را تغییر می دهند و خوردن آن را هم مشکل می کنند، محققان دست به کار شدند و با کشت موز از راه پاجوش (نوعی قلمه) آن ها را بدون هسته پرورش دادند.

موزهای هسته دار، پرتقال های بی هسته!

موزهایی که ما می خوریم، از طریق شاخه های مادر تکثیر می شوند و نه از طریق هسته هایشان. بنابراین موز کاملا یک میوه نیست چون مهم ترین مشخصه میوه، تکثیر از طریق هسته هاست!

موزهای هسته دار، پرتقال های بی هسته!

 

حذف هسته البته فقط به موز محدود نمی شود. پرتقال ها و مرکبات هم جزو میوه هایی هستند که بی هسته آنها پرطرفدارتر است. بنابراین محققان با روش هایی مثل پرتوتابی گاما، بذر مرکبات یا دیگر میوه های هسته دار را اصلاح ژنتیکی کرده و آنها را خوش خوراک می کنند.

آشنایی با هندوانه های تو زرد

هندوانه های زرد رنگ یکی دیگر از غافلگیری های عصر امروز در زمینه پرورش میوه هستند که ورود آنها به کشور، خیلی ها را شگفت زده کرده بود. این هندوانه ها که به هندوانه های آناناسی هم معروفند، یکی از 50 نوع هندوانه موجود در دنیای کشاورزی هستند که با دستکاری ژنتیکی، رنگدانه های آنها حذف شده و به رنگ زرد تولید می شوند.

موزهای هسته دار، پرتقال های بی هسته!

بافت این میوه نرم تر از هندوانه های قرمز است و چون رنگدانه «لیکوپن» از آن حذف شده، خاصیت آنتی اکسیدانی زیادی ندارد. اما این هندوانه ها برای سلامت چشم، قلب و عروق و سیستم ایمنی بدن سودمند هستند و انرژی بسیاری تولید می کنند.

مکعب گران قیمت

هندوانه ها در سال های اخیر یک تغییر دیگر هم داشتند و شکل گرد یا بیضی شان را با مکعب های خط کشی شده و منظم عوض کردند. این هندوانه های مربع شکل، مهم ترین مزیتی که دارند، حمل و نقل ساده شان است که احتمال از بین رفتن بخشی از بار را به حداقل می رساند. هندوانه های مکعبی در ظرف های مربع پلاستیکی رشد می کنند و بسیار گران تر از هندوانه های گرد معمولی به فروش می رسند. این شیوه پرورش که اختراع یک کشاورز ژاپنی است، باعث می شود هندوانه ها کمتر از معمول شیرین باشند و بیشتر برای تزئینات استفاده شوند. 7سال قبل این هندوانه های مکعبی در ایران با تغییرات ژنتیکی پرورش پیدا کردند که ویتامین A بیشتر و طعم شیرین تری داشتند و مهم تر از آن بدون هسته بودند.

موزهای هسته دار، پرتقال های بی هسته!

 

پرتقال های نافی، شاید محبوب ترین پرتقال هایی باشند که بر اساس حادثه کشف شدند و یکی از موفق ترین جهش های ژنتیکی پرتقال لقب گرفتند. این پرتقال ها که در میان خود پرهای کوچک تری دارند به پرتقال واشنگتن هم معروفند و اولین بار در یکی از باغات آمریکا کشت شدند. در واقع یک شاخه و میوه های روی آن به صورت نافدار درآمدند و بعدها با پیوند آن، این گونه جدید پرتقال تکثیر شد. درست مثل پرتقال های خونی که آنها هم نتیجه یک جهش ژنتیکی هستند.

سیب های تو سرخ هم یکی دیگر از میوه های غافلگیر کننده ای هستند که اولین بار در انگلستان تولید شد اما این روزها می توانید آن را از شاهرود تهیه کنید. سیب توسرخ در اندازه سیب گلاب است و طعم ترشی دارد. جالب است بدانید که این سیب، حاصل یک روش سنتی در پیوند است و هیچ تغییر ژنتیکی در آن اتفاق نیفتاده است. این سیب ها آنتی اکسیدان بیشتری دارند و در برابر هوای آزاد کمتر تیره می شوند.

موزهای هسته دار، پرتقال های بی هسته!



عجیب ترین قورباغه های جهان

دوشنبه 91/3/8
1:49 صبح
amirsaeedi
دانستنی ها | عجیب ترین قورباغه های جهان قورباغه ها دوزیست های بدون دمی هستند که در همه جای دنیا پیدا می شوند ولی تعداد قورباغه هایی که در جنگل های گرمسیری زندگی می کنند بسیار بیشتر است.
 

بعضی از قورباغه ها تنها در آب، بعضی تنها در خشکی و بعضی هم در آب و هم در خشکی زندگی می کنند. البته درخت ها هم می توانند محل زندگی بعضی از قورباغه ها باشند.
در این جا بعضی از عجیب ترین قورباغه های جهان را مشاهده می کنید:

Frog Rainbow (قورباغه رنگین کمان)

عجیب ترین قورباغه های جهان

از آنجایی که این قورباغه مرتباً تغییر رنگ می دهد بعضی مردم هندوستان این قورباغه را مقدس می دانند و می پرستند. روزانه صدها نفر برای پرستش این قورباغه به خانه شخصی به نام رگی کومر که اولین بار آن را پیدا کرده است، می روند و از این حیوان درخواست معجزه می کنند.

Hyalinobatrachium Pellucidum (قورباغه شیشه ای)

عجیب ترین قورباغه های جهان

این قورباغه پوست شفافی دارد به طوری که می توانیم داخل بدن آن را ببینیم. متاسفانه این گونه در معرض خطر انقراض قرار دارد.

Harlequin Frog

عجیب ترین قورباغه های جهان

محل زندگی این جانور آمریکای جنوبی و مرکزی است. این قورباغه که امروزه عمدتاً در پاناما یافت می شود در معرض خطر انقراض قرار دارد.

Northern Leopard Frog (قورباغه پلنگی)

عجیب ترین قورباغه های جهان

این قورباغه یکی از گونه های خاص قورباغه است و طول آن به 9 سانتی متر می رسد. این قورباغه پوستی خالدار مانند پلنگ دارد و رنگ بدن آن بین قهوه ای تیره تا سبز تیره متغیر است.

کوچکترین قورباغه دنیا

عجیب ترین قورباغه های جهان

کوچکترین قورباغه دنیا در رشته کوه های آند در جنوب پرو و در ارتفاع 3190-3025 متر از سطح دریا زندگی می کند.

Coloring Poison Dart Frog (قورباغه نیزه سمی آبی)

عجیب ترین قورباغه های جهان

سرخپوست های آمریکا از این جانور برای سمی کردن نیزه ها و تیرهای خود استفاده می کرده اند. این قورباغه ها در آمریکای جنوبی و مرکزی زندگی می کنند و بر خلاف اکثر قورباغه های دیگر در طول روز فعال هستند.

Frog-Goliath (گالیات)

عجیب ترین قورباغه های جهان

این قورباغه ها از جمله بزرگترین قورباغه هایی هستند که امروزه روی کره زمین زندگی می کنند. این جانور که عمدتاً در غرب آفریقا یافت می شود تقریباً 15 سال عمر کرده و از حشرات، عقرب ها و قورباغه های کوچک تغذیه می کند. طول بدن این قورباغه به 33 سانتی متر و وزن آن به 3 کیلوگرم می رسد.

Vietnamese Marsh Frog (قورباغه مردابی ویتنام)

عجیب ترین قورباغه های جهان

این موجودات در ویتنام و چین یافت می شوند و جنگل های بارانی گرمسیری، باتلاق های آب شیرین، و مناطق صخره ای زیستگاه آنها است. پوست آنها به خزه هایی شباهت دارد که روی صخره ها می رویند و همین ویژگی آنها را از خطر حفظ می کند.

Mantell

عجیب ترین قورباغه های جهان

این قورباغه تقریباً 2.5 سانتی متر طول دارد و در ماداگاسکار زندگی می کند.

قورباغه شاخدار

عجیب ترین قورباغه های جهان

طول این قورباغه شاخدار به 15 سانتی متر می رسد و اروگوئه، برزیل و شمال آرژانتین محل زندگی آن هستند.



بیشترین عمل زیبایی

دوشنبه 91/3/8
1:43 صبح
amirsaeedi

در طی 50 عمل زیبایی بیش از 100.000 دلار پرداخت کرده! او از سال 1988 تا کنون 9 عمل زیبایی تمام عیار داشته...

شاید شنیده باشید که زیبایی در زنان حرف اول را می‌زند! خوب این یک واقعیتی است که نبایستی اون رو دست کم گرفت ولی چقدر و چگونه؟
سیندی جکسون (Cindy Jackson) در طی 50 عمل زیبایی بیش از 100.000 دلار پرداخت کرده! او از سال 1988 تا کنون 9 عمل زیبایی تمام عیار داشته. این دختر کشاورز آمریکایی یک پیشگام در بیشترین تغییر چهره است و رسانه‌های جهان به او مقام " Living  Barbie Doll "  را داده‌اند.

درمان او شامل :

1-عمل جراحی روی صورت

2- بینی

3-ایمپلانت سینه

4-لیپوساکشن

5- پوست شیمیایی ) chemical peel یک نوعی عمل روی بدن است که جوش‌ها و… پوست را از بین میبرد و پوست را بهبود می‌بخشد)

6- اکسیژن درمانی عصب صورت

7- بوتکس

8- کوچک کردن استخوان چانه

9- تزریق پر کننده ( filler injection )

10- ایمپلانت لب

11- Microdermabrasion  ( یک نوع عمل زیبایی روی پوست بدن )

12- تزریق ویتامین‌های غشایی و ماتیک لب و خط لب و خط چشم به صورت خالکوبی!

این عکس هم متعلق به ایشون هست که همراه با دکتر جراحی زیبایی خودشون Jose Campo  و دستیارهاش در بیمارستان Xanit در نزدیکی مالاگا در اسپانیا گرفته شده است.



دختر 1 ساله ای که باردار شد(همراه عکس)

دوشنبه 91/3/8
1:41 صبح
amirsaeedi

دختر یک ساله ای در عربستان بار دار شده است دکتر معالج او گفته است این

یک پدیده نادر در دنیا می باشد.

بر اساس تحقیقات پزشکی انجام شده نشان داده شده است زمانی که مادر

او این دختر را حامله بوده دو تخمک در مادر وجود داشته که یکی در دیگری رشد

کرده است این دلیل این است که تخمک دیگر درون دختر تازه به دنیا آمده

رشد کرده است
















طراح صفحات وب - برنامه نویس تحت سی پلاس پلاس و دلفی و ویبی - طراح نرم افزار های تبلیغاتی - تدریس خصوصی - ارائه پروپوزال و پایان نامه - ارائه مقالات علمی (برای ارتباط نظر بگذارین)
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به وبسایت دکتر امیر مرتضی سعیدی است. || طراح قالب avazak.ir